Günün Sözü :

clomid london

clomid london click clomid birmingham
Kibir, bele bağlanmış taş gibidir. Onunla ne yüzülür ne de uçulur. (Hacı Bayram-ı Veli)
Basından

Kahta'da Nihat Hatipoğlu İzdihamı / (pirsushaber.com , 10.03.2013)

13.03.2013

Kaynak

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlenen programda, Nihat Hatipoğlu'na gösterilen ilgi izdihama dönüştü.

Adıyaman'da Kahta Belediyesi tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlenen programda, Nihat Hatipoğlu'na gösterilen ilgi izdihama dönüştü.

Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu'na beklenenden çok fazla ilgi olunca, salonda oturacak yer kalmadı. Adıyaman il merkezinden ve çevre ilçelerden de katılımın olması nedeniyle 3 bin kişinin sığabileceği salona yaklaşık 8 bin kadın gelince görevliler zor anlar yaşadı.

Kahta Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda, kadınlara yönelik yapılan programın başlamasına saatler kala salonun önüne gelen binlerce kadın, izdihama neden oldu. İçeriye giremeyen kadınlar dışarıda Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu'nun gelmesini bekledi. Hatipoğlu'nun gelmesiyle birlikte içeriye girmeye çalışan binlerce kadın, birbirini ezdi. Kurulan ses sistemi sayesinde, dışarıda kalan kadınlar da programı dinlerken, içeriye giren kadınlar Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu ve Belediye Başkanı Yusuf Turanlı'ya yoğun ilgi gösterdi. Salonda ilerlemekte günlük çeken Hatipoğlu, uzun süre programı yapacağı bölüme ulaşamadı. Yerine güçlükle ulaşan Hatipoğlu'nun konuşmasıyla, salondakiler sevinç gösterisinde bulundu. Hatipoğlu konuşmasında; İslam, Namaz, İslam'da kadın ve Hz. Muhammed'in (S.A.V) hayatı konularına değindi. Programın bitmesiyle birlikte yine zor anlar yaşayan Hatipoğlu, görevlilerin yoğun çabası sayesinde salondan çıkarıldı. Buradan Kahta Belediyesi'ne geçen Hatipoğlu, sevenleriyle hatıra fotoğrafı çekti. Kahta Belediye Başkanı Yusuf Turanlı ise Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu'na bir el dokuma seccade hediye etti. Hatipoğlu, Kahta Belediyesi'nden ayrılarak Belediye Başkanı Yusuf Turanlı ile birlikte ilk önce okuma salonunda okuyan öğrencileri daha sonra da esnafları ziyaret etti.

01.09.2026 Ezan Vakitleri
İmsak : 04:53   İkindi : 16:49
Güneş : 06:23   Akşam : 19:45
Öğle : 13:09   Yatsı : 21:09
      Duyurular
28.08.2026
Hocamizin bu haftaki gazete de "Dini olusumlara bir çagri" yazisi çikti. Yazinin tümünü sitemizden veya gazetenin internet sayfasindan okuyabilirsiniz
Devamı...
21.08.2026
Hocamizin bu haftaki gazete de "Mevlit Kandili’niz kutlu olsun" yazisi çikti. Yazinin tümünü sitemizden veya gazetenin internet sayfasindan okuyabilir
Devamı...
14.08.2026
Hocamizin bu haftaki gazete de "Cennette Rabb’inizi göreceksiniz" yazisi çikti. Yazinin tümünü sitemizden veya gazetenin internet sayfasindan okuyabil
Devamı...
      Ziyaretçi
                   Sayısı
Aktif : 422
Bugün : 297
Bu Ay : 297
Bu Yıl : 4033613
Toplam : 196022136
* 01.01.2011 Tarihi itibari ile
      Dini Sözlük