Günün Sözü :

clomid london drugs

buy clomid tablets

amoxicillin 500mg for dogs

amoxicillin

clomid uk sale

buy clomid tablets

nerve pain in tooth amitriptyline

amitriptyline nerve pain relief msbicoe.com amitriptyline pain pathway

amoxicillin cost without prescription

amoxicillin prescription no insurance

amoxicillin cost without insurance

amoxil without insurance hikebikeclimb.net amoxicillin cost without insurance
(Tirmizi, Da'avat 103)
Basından

Hatipoğlu'ndan Güncel Yorumlar / (haberler.com , 21.11.2011)

02.12.2011

Kaynak

Günümüz meselelerine derinlemesine çözümlemelerin dile getirildiği Gönül Sohbetleri yeniden başladı.

eri yeniden başladı. İslam dünyasına ilişkin toplumumuzun gönül dünyasını aydınlatan Gönül Sohbetleri'nin yene sezonunda ilk konuğu Doç. Dr. Nihat Hatipoğlu oldu. İslam ahlakı üzerine konuşan Doç. Dr. Hatipoğlu, dinleyenlerin gönüllerini mest etti.

Esenler Belediyesi Konferans Salonu'nda gerçekleşen sohbete çok sayıda vatandaş katıldı. Alkışlarla karşılanan Doç. Dr. Hatipoğlu, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Cuma günleri Esenlerlilerle bulaşmaya devam edeceklerini söyledi. Son dönemlerde İslam dünyasında yaşanan olaylara dikkat çeken Doç. Dr. Hatipoğlu, Ortadoğu'da yaşanan siyasi çalkantı ve halk ayaklanmalarını hatırlattı. Libya'da öldürülen devrik lider Kaddafi'nin muhalif gruplar tarafından "Allahü Ekber", "La İlahe İllallah " nidalarıyla linç edilip öldürülmesinin İslam ahlakına uygun olmadığını kaydeden Doç. Dr. Hatipoğlu, bu görüntülerden rahatsız olduğunu vurgulayarak, bunun İslam dinini lekelemek için yapılmış olduğunu ileri sürdü.

"Kaddafi'yi günahım kadar sevmem" diyen Doç. Dr. Hatipoğlu, Kaddafi'nin linç edilerek öldürülüşü esnasında "Beni öldürmeyin evlatlarım, ben sizin babanızım" şeklindeki merhamet dilemesine rağmen ortaya çıkan görüntülerden rahatsızlık duyduğunu dile getirerek "İslam ahlakı bu değildir" dedi.

Konuşmasına İslam dünyasında geçmişte yaşanan olaylara ilişkin menkıbeleri anlatarak devam eden Hatipoğlu, ayetlerin indiriliş sürecinden bahsetti. Doç. Dr. Hatipoğlu, konuşmasının ardından vatandaşların sorularına yanıtladı.

06.05.2026 Ezan Vakitleri
İmsak : 04:08   İkindi : 16:58
Güneş : 05:49   Akşam : 20:12
Öğle : 13:06   Yatsı : 21:46
      Duyurular
01.05.2026
Hocamizin bu haftaki gazete de "Vuslata hazir misin?" yazisi çikti. Yazinin tümünü sitemizden veya gazetenin internet sayfasindan okuyabilirsiniz.
Devamı...
24.04.2026
Hocamizin bu haftaki gazete de "Ebu Bekir’iniz var mi?" yazisi çikti. Yazinin tümünü sitemizden veya gazetenin internet sayfasindan okuyabilirsiniz.
Devamı...
17.04.2026
Hocamizin bu haftaki gazete de "Aileler, evlatlarinizi koruyun" yazisi çikti. Yazinin tümünü sitemizden veya gazetenin internet sayfasindan okuyabilir
Devamı...
      Ziyaretçi
                   Sayısı
Aktif : 4253
Bugün : 1169
Bu Ay : 93693
Bu Yıl : 2201871
Toplam : 194190394
* 01.01.2011 Tarihi itibari ile
      Dini Sözlük