Günün Sözü :

prednisolone cost

cheap prednisolone

where to buy female viagra pill

i am a woman and i took viagra

abortion pill usa legal

buy abortion pill online usa click buy abortion pill online usa

misoprostol philippines

abortion pill philippines
Allahım, şikak ve nifaktan ve kötü ahlaktan sana sığınırım(Ebu Davud)
Basından

Nihat Hatipoğlu Eyüp Sultan'da / (minute15.com , 16.09.2013)

19.09.2013

Kaynak

Eyüp Belediyesi, Eyüp Sultan Hazretleri'ni ziyarete gelen konuklarına, birbirinden güzel programlar sunuyor.

Her hafta Cuma ve Cumartesi akşamları "Eyüp Sultan Akşamları", adı altında mekanın kudsiyyetine ve manevi atmosferine uygun organizasyonlara imza atılıyor.

Eyüp Sultan Meydanı'nda toplanan konuklar, ülkemizin en çok sevilen hocalarından Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu'nun sohbetini büyük bir keyifle izlediler.

Ramazan ayında iftar ve sahurda yaptığı tv programları ile izlenme rekorları kıran, halkımızın büyük teveccühüne mazhar olan Nihat Hatipoğlu Eyüp Sultan Meydanı'ndaki sohbetinde, Eyüp Sultan Hazretleri'nin manevi huzurunda konuklara Hz. Peygamber'i, onun ashabını, Allah'a adanmış hayatları anlattı.

Eyüp Sultan Meydanı'nı ziyaret edenler, 5 hafta boyunca cuma akşamları Nihat Hatipoğlu Hoca ile manevi yoğunluğu yüksek akşamlar yaşayacak. Nihat Hatipoğlu, Eyüp Sultan Hazretleri'nin manevi huzurunda konuklara Hz. Peygamber'i, onun ashabını, Allah'a adanmış hayatları anlatacak.

Eyüp Sultan Meydanı'ndaki Eyüp Sultan Akşamları'na 14 Eylül Cumartesi akşamı saat 19:50'de ise, Ömer Döngeloğlu hoca sohbetiyle konuklarla buluşacak.

15.06.2025 Ezan Vakitleri
İmsak : 03:24   İkindi : 17:09
Güneş : 05:24   Akşam : 20:45
Öğle : 13:10   Yatsı : 22:36
      Duyurular
06.06.2025
Hocamizin bu haftaki gazete de "Bayraminiz bayram olsun" yazisi çikti. Yazinin tümünü sitemizden veya gazetenin internet sayfasindan okuyabilirsiniz.
Devamı...
30.05.2025
Hocamizin bu haftaki gazete de "Yüce Allah soracak: Beni neden ziyaret etmediniz?" yazisi çikti. Yazinin tümünü sitemizden veya gazetenin internet say
Devamı...
23.05.2025
Hocamizin bu haftaki gazete de "Gençler ateizm-deizm sarmalinda" yazisi çikti. Yazinin tümünü sitemizden veya gazetenin internet sayfasindan okuyabili
Devamı...
      Ziyaretçi
                   Sayısı
Aktif : 4563
Bugün : 7238
Bu Ay : 209917
Bu Yıl : 2159911
Toplam : 188566405
* 01.01.2011 Tarihi itibari ile
      Dini Sözlük