Günün Sözü :

buy clomid tablets

clomid uk pct

buy accutane online

buy accutane online link accutane acne

buy amoxicillin

buy amoxicillin over the counter

buy tamoxifen citrate uk

tamoxifen

clomid uk success rates

clomid london drugs
İnsanlarda bulunan huyların en kötüsü, tutkulu bir cimrilik ve şiddetli bir korkaklıktır.(Hadis-i Şerif)
Basından

Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, Bağcılarlılarla Buluştu / (bolgegazetesi.com , 26.09.2013)

27.09.2013

Kaynak

ANNEM MÜFTÜ EŞİ MÜFTÜ KIZI MÜFTÜ GELİNİYDİ

Ünlü ilahiyatçı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, Bağcılar Belediyesi'nin önemli sosyal ve kültürel projelerinden olan 2013-2014 Yılı Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında Bağcılar Meydanı'nda düzenlenen programda ilçe sakinleriyle sohbet etti. Prof. Hatipoğlu annesinin vefatını anlatırken izleyicilerin gözleri doldu.

Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu'nun yenilenen Bağcılar Meydanı'nda yaptığı konuşmasını binlerce Bağcılarlı izledi. Konuşması sırasında vefat eden annesini de anlatan Prof. Dr. Hatipoğlu, 'Vefatı o kadar mütevazı ve bir o kadar garipti Nefes alamıyorum, dedi. El üstünde hastaneye taşınınca aynen şöyle dedi: 'Ben ölüyorum hakkınızı helal edin. La ilahe illallah. Muhammedün Resulullah ­ Allah bir. Allah bir. Muhammed (s.a.v.) O'nun Resulü!' Bu kadar. İki dakika sonra büsbütün sustu"
Bağcılar, 2013-2014 Yılı Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında tanınmış isimleri ağırlıyor. Kendisini dinlemeye gelen binlerce ilçe sakiniyle bir araya gelen Prof.Dr. Hatipoğlu, yine etkili bir konuşma yaptı. Konuşmasında İslamiyet'in yayılmasında önemli katkıları bulunan sahabelerin, ilim adamlarının ve manevi önderlerin hayatlarından kesitler anlatan Prof. Hatipoğlu konuşmasında manevi önderlerin Allah'a olan bağlılığına dikkat çekti. Prof. Hatipoğlu, "Bir delikanlı veya bir kız çok sevdiğine bir bakış attığında dünyalar onun oluyor. Bir nazar bile çok önemlidir. Büyük zatların Allah ile irtibatı bunun da çok ötesindedir." diye konuştu.

İZLEYİCİLER DUYGULANDI

Konuşmasında İslam alimlerinin hayatlarından örnekler veren Prof Hatipoğlu vefat eden annesi ile ilgili konuşmasıyla izleyenleri duygulandırdı. Annelik makamının önemine dikkat çeken Prof. Hatipoğlu'nun annesi Muzaffer Hatipoğlu 'nu anlattığı sözleri binlerce izleyicinin gözlerinin dolmasına sebep oldu. Prof. Hatipoğlu annesini kolları arasında nasıl kaybettiğini şu sözlerle dile getirdi:

'Vefatı o kadar mütevazı ve bir o kadar garipti ki. 'Nefes alamıyorum,' dedi. El üstünde hastaneye taşınınca aynen şöyle dedi: 'Ben ölüyorum hakkınızı helal edin. La ilahe illallah. Muhammedün Resulullah ­ Allah bir. Allah bir. Muhammed (s.a.v.) O'nun Resulü!' Bu kadar. İki dakika sonra büsbütün sustu. Her şey iki dakika içerisinde gerçekleşti.

Annesinin cenaze namazını kendisinin kıldırdığını da ifade eden Hatipoğlu şöyle konuştu:

"Annem müftü eşiydi. Müftü kızıydı. Müftü geliniydi. Büyük alimlere büyük sevgisi vardı. Sahabeden bahsedilirken 'Kurban olayım ayaklarına' derdi. Efendimizden her bahsedildiğinde ağlardı. O'nu özlerdi, Hayatı namaza odaklıydı. Sürekli Kuran okur, zikir çekerdi. Çektiği acılardan, ağrılardan hiç şikâyetçi olmadı."
Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı program sonrası Prof.Hatipoğlu'na teşekkür etti.

01.05.2025 Ezan Vakitleri
İmsak : 04:16   İkindi : 16:57
Güneş : 05:55   Akşam : 20:07
Öğle : 13:06   Yatsı : 21:39
      Duyurular
25.04.2025
Hocamizin bu haftaki gazete de "Islam düsmanligi kronik bir hastaliktir" yazisi çikti. Yazinin tümünü sitemizden veya gazetenin internet sayfasindan o
Devamı...
18.04.2025
Hocamizin bu haftaki gazete de "Ihtilaflar küllenmeli" yazisi çikti. Yazinin tümünü sitemizden veya gazetenin internet sayfasindan okuyabilirsiniz.
Devamı...
11.04.2025
Hocamizin bu haftaki gazete de "Büyükler vuslatin kapisindayken..." yazisi çikti. Yazinin tümünü sitemizden veya gazetenin internet sayfasindan okuyab
Devamı...
      Ziyaretçi
                   Sayısı
Aktif : 7955
Bugün : 7394
Bu Ay : 7394
Bu Yıl : 1464482
Toplam : 187870976
* 01.01.2011 Tarihi itibari ile
      Dini Sözlük