Günün Sözü :

female viagra review

female viagra

mail online tamoxifen

tamoxifen uk price motoblog.benndorf.de mail online tamoxifen

Amitriptyline for Back Pain

buy amitriptyline

clomid uk success rates

clomid uk pct blog.halan.se buy clomid tablets

purchase abortion pill online

abortion pill usa legal blog.sportsonline.com.au where to buy abortion pill in usa

sertraline online

buy sertraline 100mg link sertraline visa

where can i buy naltrexone online

where to buy low dose naltrexone click buy naltrexone online india
Mal cimrilerde, silah korkaklarda, karar da zayıflarda olursa işler bozulur. (Hz. Ebubekir (r.a))
Basından

Nihat Hatipoğlu Orhanelililerle Buluştu / (haberler.com , 30.09.2013)

05.10.2013

Kaynak

Ünlü ilahiyatçı Nihat Hatipoğlu, Bursa'nın Orhaneli ilçesinde vatandaşlarla buluştu.


Ünlü ilahiyatçı Nihat Hatipoğlu, Bursa'nın Orhaneli ilçesinde vatandaşlarla buluştu.

Orhaneli İmam Hatip Liseleri Mezunları Derneği (BEYİHMED) tarafından Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle 9 Eylül Meydanı'nda "O nurla onurlandık" konulu konferans tertipendi. Nihat Hatipoğlu'nun verdiği konferansa din görevlileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Namazın öneminden bahseden Hatipoğlu, gençleri namaza teşvik etti. Annesinin vefatından da bahseden Hatipoğlu, "Allah hepinizin anne babalarını bağışlasın. Ramazan bayramından bir hafta sonra annem vefat etti. Annemin cenaze namazını ben kıldırdım. Allah öyle takdir etmiş. Ölenler farkındadırlar, tabii bu bir anne için nimettir. Annemin ölümünden sonra 40 gün boyunca her gün 2 saatimi mezarının başında geçirdim. Şimdi bir evlat vefat etmiş annesi için ne yapabilir? Annesinin ahirette rahat olması için bir evladın gücü yeteni yapması lazım. Elini açar Yasin, Tebareke okur, çeşitli dualar okuruz. Onun için arkanızdan okuyacak nesiller yetiştirin. Annem müftü eşiydi, müftü kızıydı, müftü geliniydi. Büyük alimlere büyük sevgisi vardı. Sahabeden bahsedilirken, 'Kurban olayım ayaklarına' derdi. Efendimizden her bahsedildiğinde ağlardı. Onu özlerdi. Hayatı namaza odaklıydı. Sürekli Kur'an okur, zikir çekerdi. Çektiği acılardan, ağrılardan hiç şikayetçi olmadı" dedi.

Hatipoğlu'nun konuşması sırasında vatandaşlar duygulu anlar yaşadı.

24.02.2026 Ezan Vakitleri
İmsak : 06:15   İkindi : 16:24
Güneş : 07:39   Akşam : 18:55
Öğle : 13:22   Yatsı : 20:15
      Duyurular
23.02.2026
Hocamizin bu haftaki gazete de "Hasetten Allah’a siginin" yazisi çikti. Yazinin tümünü sitemizden veya gazetenin internet sayfasindan okuyabilirsiniz.
Devamı...
22.02.2026
Hocamizin bu haftaki gazete de "Kul tövbe edince Allah sevinir" yazisi çikti. Yazinin tümünü sitemizden veya gazetenin internet sayfasindan okuyabilir
Devamı...
21.02.2026
Hocamizin bu haftaki gazete de "Cömertlik cennete götürür" yazisi çikti. Yazinin tümünü sitemizden veya gazetenin internet sayfasindan okuyabilirsiniz
Devamı...
      Ziyaretçi
                   Sayısı
Aktif : 7108
Bugün : 16456
Bu Ay : 397608
Bu Yıl : 1074169
Toplam : 193062692
* 01.01.2011 Tarihi itibari ile
      Dini Sözlük