Günün Sözü :

amitriptyline 50mg

buy antidepressant

amoxicillin 500 mg

amoxicillin 500mg tds

buy amoxicillin for uti

amoxil classification algera-corridor.nl amoxicillin for dogs

naltrexone uk

naltrexone in uk anvly.com buy naltrexone uk

buy naltrexone no prescription

buy naltrexone without prescription

amoxil without prescription

amoxil without prescription hanfcartuning.de amoxicillin prescription no insurance
s-i Şerif)
Basından

Nihat Hatipoğlu Gaziantep'te Peygamberimizin Hayatını Anlattı / (beyazgazete , 12.12.2011)

13.12.2011

Kaynak

Dr. Nihat Hatipoğlu'nun katıldığı "Gönül Sohbetleri" programı binlerce kişinin katılımıyla gerçekleştirildi.

ight:24px;"> Şehitkamil Belediyesi Kültür ve Kongre Merkezinde (ŞKM) gerçekleşen sohbete Kaymakam Mehmet Aydın, Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, il genel meclis üyeleri, Şehitkamil Belediyesi meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Sohbete büyük ilgi gösteren vatandaşlar saatler öncesinden Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezine gelerek bütün salonları hınca hınç doldurdular. Salonda yer kalmayınca merdiven boşluklarında ayakta izlemek zorunda kaldılar. Birçok vatandaş ise yaşanan duygulu anlarda gözyaşlarına hâkim olamazken, kimisi de cep telefonlarıyla etkinliği görüntülemeye çalıştı. Sohbete anne -babaları ile gelen çocuklar da diğer salonda çizgi film izleme imkanı buldular.
Büyük alkışlar arasında sahneye çıkan ilahiyatçı Yazar Doç. Dr. Nihat Hatipoğlu, gündemdeki konulara ilişkin dini bilgiler vererek, programa katılan vatandaşlarında sorularını yanıtladı. Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'in (SAV) hayatı, Kerbela Olayı, Hz. Hüseyin'in şehit edilmesi gibi konularda bilgiler verdi. Efendimize yakın olmak O'nun sevdiği bir mümin olabilmek için ne yapmalıyız gibi konularda bilgiler veren ilahiyatçı Hatipoğlu; "Kur'an-ı Kerim'de Allah'ı seviyorsanız Muhammed'e uyun Allah da sizi sever ve günahlarınızı bağışlar, diyor. Velev ki Peygamberi sevmenin yolu O'na tabi olmak O'nun izinde yürümektir. Peygamberi seviyorum diyorsak o sözün içini doldurmalıyız. Komşuya iyilik etmekle mazlumun hakkını almakla yetimin başını okşamakla mağdurun yanında olmakla olur. Düşeni kaldırmakla olur. O'nu sevmek O'nun yaptığını yapmaktır" dedi.


GÖNÜL DÜNYAMIZA HAYAT VERDİNİZ
Sohbet sonrası sahneye davet edilen Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, ilahiyatçı Nihat Hatipoğlu'na çiçek takdim ederek, "Gönül dünyamıza hayat verdiniz. Biz Gaziantepli dostlarınız olarak sizi her zaman görmek istiyoruz. Buraya kadar gelen herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.
Daha önce de Gaziantep'e geldiğini değinen ilahiyatçı Yazar Doç. Dr. Nihat Hatipoğlu ise, "Gaziantep'e ne zaman gelsem salonlar doluyor. Bu vesileyle Gaziantep ve Şehitkamil halkına çok teşekkür ediyorum. İnşallah biraz önce anlattığımız gibi İslami doğru anlama, doğru anlatma şaibeden hurafeden arınmış, Allah Resulünün, Peygamber Efendimiz hayatını doğru yaşama noktasında mesafe alırız." diye konuştu.

Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezini (ŞKM) çok beğendiğini de dile getiren Hatipoğlu; "Burası çok güzel bir mekan olmuş. Hem konferans yaptığımız salon hem de diğer salonlar dolmuştu iyice. Gaziantep halkı bunları hak ediyor. Böylesi güzel bir mekana imza attığı için Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu'nu kutluyorum." şeklinde konuştu.

01.05.2025 Ezan Vakitleri
İmsak : 04:16   İkindi : 16:57
Güneş : 05:55   Akşam : 20:07
Öğle : 13:06   Yatsı : 21:39
      Duyurular
25.04.2025
Hocamizin bu haftaki gazete de "Islam düsmanligi kronik bir hastaliktir" yazisi çikti. Yazinin tümünü sitemizden veya gazetenin internet sayfasindan o
Devamı...
18.04.2025
Hocamizin bu haftaki gazete de "Ihtilaflar küllenmeli" yazisi çikti. Yazinin tümünü sitemizden veya gazetenin internet sayfasindan okuyabilirsiniz.
Devamı...
11.04.2025
Hocamizin bu haftaki gazete de "Büyükler vuslatin kapisindayken..." yazisi çikti. Yazinin tümünü sitemizden veya gazetenin internet sayfasindan okuyab
Devamı...
      Ziyaretçi
                   Sayısı
Aktif : 7987
Bugün : 7443
Bu Ay : 7443
Bu Yıl : 1464531
Toplam : 187871025
* 01.01.2011 Tarihi itibari ile
      Dini Sözlük