Günün Sözü :

abortion pill ph

order abortion pill philippines anvly.com medical abortion ph

sertraline online

antidepressant online delivery
Kattat (söz taşıyan) cennete giremeyecektir.(Buhari)
Basından

NİHAT HATİPOĞLU SEVGİSİ SALONA SIĞMADI / (haber3.com , 18.04.2014)

19.04.2014

Kaynak

Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri çerçevesinde Darıca'da konferans veren ünlü ilahiyatçı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu hayranlarının akınına uğradı.

Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri çerçevesinde Darıca'da konferans veren ünlü ilahiyatçı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu hayranlarının akınına uğradı.

Darıca Belediyesi ile Darıca Müftülüğü'nün ortaklaşa organize ettiği etkinlik çerçevesinde Darıca Belediyesi Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleşen programda Nihat Hatipoğlu sevgisi salona sığmadı.

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, bugün Hazreti Peygamberimizin alemlere rahmet olarak dünyamızı şereflendirdiği, insanlığı hakikatin ışığı ile aydınlattığı bir doğuşun yıldönümünü kutladıklarını belirterek, "Bu yıl ki Kutlu Doğum etkinlikleri kapsamında , 'samimiyet' konusu işlenmektedir. Bütün ibadetlerin her türlü riya, gösteriş ve çıkardan uzak olarak sadece Allah rızası için yapılması anlamına gelen ihlas ve samimiyet dinimizin özünü teşkil etmektedir. Samimiyet, inanç ve ibadetlerimizde olduğu kadar, insanlarla olan ilişkilerimizde de son derece önemlidir. Müslümanın Müslümana karşı samimi, içten ve gönülden davranması güçlü bir toplum oluşturmanın en önemli unsurlarındandır. Aile ve akraba ortamında, komşuluk ve arkadaşlık ilişkilerinde, iş ve ticaret hayatında kısacası hayatın her alanında insanlara karşı samimi davranmak ahlaki bir erdemdir. Bu erdemi kazanmanın en kısa yolu da her işte Allah rızasını ön plânda tutmaktır. Bu vesileyle Kutlu Doğum , ülkemizin, İslâm aleminin ve bütün insanlığın hayrına vesile olsun diyor, bu anlamlı gecede bizlere yalnız bırakmayan herkese canı gönülden teşekkür ediyorum " dedi.

Program kapsamında Hz. Peygamber'in hayatını anlatan Prof. Dr Nihat Hatipoğlu, "Burada gördüğümüz coşku yüreklerimizdeki Peygamber sevgisinin coşkusudur" diye konuştu.

Hz.Peygamber'in hayatını verdiği örneklerle anlatan Hatipoğlu, "O'nu sevmemek, O'na hayran olmamak mümkün mü, Rabbimizin dünyaya en büyük hediyesi Hz. Muhammed'tir. Ne mutlu bizlere ki O'nun ümmeti olarak dünyaya şereflendirildik " dedi. Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, program sonunda Hatipoğlu'na çiçek takdim etti.

12.07.2025 Ezan Vakitleri
İmsak : 03:40   İkindi : 17:13
Güneş : 05:36   Akşam : 20:44
Öğle : 13:15   Yatsı : 22:31
      Duyurular
20.06.2025
Hocamizin bu haftaki gazete de "Islam’siz Müslümanlar" yazisi çikti. Yazinin tümünü sitemizden veya gazetenin internet sayfasindan okuyabilirsiniz.
Devamı...
13.06.2025
Hocamizin bu haftaki gazete de "Yüce Allah’a söz vermistik" yazisi çikti. Yazinin tümünü sitemizden veya gazetenin internet sayfasindan okuyabilirsini
Devamı...
06.06.2025
Hocamizin bu haftaki gazete de "Bayraminiz bayram olsun" yazisi çikti. Yazinin tümünü sitemizden veya gazetenin internet sayfasindan okuyabilirsiniz.
Devamı...
      Ziyaretçi
                   Sayısı
Aktif : 2856
Bugün : 2206
Bu Ay : 146999
Bu Yıl : 2527546
Toplam : 188934040
* 01.01.2011 Tarihi itibari ile
      Dini Sözlük