Günün Sözü :

tamoxifen uk pct

tamoxifen dosage clujmuenchen.ro buy tamoxifen citrate

prednisolone dosage

prednisolone cost

accutane without insurance

buy accutane online online accutane without food

buy amoxicillin-clavulanate uk

buy antibiotics online click buy antibiotic online

buy abortion pill online

usa buy abortion pill

prednisolone pharmacy

prednisolone weight gain westshoreprimarycare.com prednisolone without prescription

abortion pill online philippines

abortion pill philippines
k ecri ve sadaka ecri. (Müslim, Zekat, 45)
Basından

NİHAT HATİPOĞLU SEVGİSİ SALONA SIĞMADI / (haber3.com , 18.04.2014)

19.04.2014

Kaynak

Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri çerçevesinde Darıca'da konferans veren ünlü ilahiyatçı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu hayranlarının akınına uğradı.

Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri çerçevesinde Darıca'da konferans veren ünlü ilahiyatçı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu hayranlarının akınına uğradı.

Darıca Belediyesi ile Darıca Müftülüğü'nün ortaklaşa organize ettiği etkinlik çerçevesinde Darıca Belediyesi Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleşen programda Nihat Hatipoğlu sevgisi salona sığmadı.

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, bugün Hazreti Peygamberimizin alemlere rahmet olarak dünyamızı şereflendirdiği, insanlığı hakikatin ışığı ile aydınlattığı bir doğuşun yıldönümünü kutladıklarını belirterek, "Bu yıl ki Kutlu Doğum etkinlikleri kapsamında , 'samimiyet' konusu işlenmektedir. Bütün ibadetlerin her türlü riya, gösteriş ve çıkardan uzak olarak sadece Allah rızası için yapılması anlamına gelen ihlas ve samimiyet dinimizin özünü teşkil etmektedir. Samimiyet, inanç ve ibadetlerimizde olduğu kadar, insanlarla olan ilişkilerimizde de son derece önemlidir. Müslümanın Müslümana karşı samimi, içten ve gönülden davranması güçlü bir toplum oluşturmanın en önemli unsurlarındandır. Aile ve akraba ortamında, komşuluk ve arkadaşlık ilişkilerinde, iş ve ticaret hayatında kısacası hayatın her alanında insanlara karşı samimi davranmak ahlaki bir erdemdir. Bu erdemi kazanmanın en kısa yolu da her işte Allah rızasını ön plânda tutmaktır. Bu vesileyle Kutlu Doğum , ülkemizin, İslâm aleminin ve bütün insanlığın hayrına vesile olsun diyor, bu anlamlı gecede bizlere yalnız bırakmayan herkese canı gönülden teşekkür ediyorum " dedi.

Program kapsamında Hz. Peygamber'in hayatını anlatan Prof. Dr Nihat Hatipoğlu, "Burada gördüğümüz coşku yüreklerimizdeki Peygamber sevgisinin coşkusudur" diye konuştu.

Hz.Peygamber'in hayatını verdiği örneklerle anlatan Hatipoğlu, "O'nu sevmemek, O'na hayran olmamak mümkün mü, Rabbimizin dünyaya en büyük hediyesi Hz. Muhammed'tir. Ne mutlu bizlere ki O'nun ümmeti olarak dünyaya şereflendirildik " dedi. Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, program sonunda Hatipoğlu'na çiçek takdim etti.

03.11.2025 Ezan Vakitleri
İmsak : 06:04   İkindi : 15:39
Güneş : 07:30   Akşam : 18:05
Öğle : 12:53   Yatsı : 19:26
      Duyurular
31.10.2025
Hocamizin bu haftaki gazete de "Daralinca namaza dur" yazisi çikti. Yazinin tümünü sitemizden veya gazetenin internet sayfasindan okuyabilirsiniz.
Devamı...
24.10.2025
Hocamizin bu haftaki gazete de "Peygamberimizi ihtiyarlatan ayet" yazisi çikti. Yazinin tümünü sitemizden veya gazetenin internet sayfasindan okuyabil
Devamı...
17.10.2025
Hocamizin bu haftaki gazete de "Gençligin rol modeli kimdir?" yazisi çikti. Yazinin tümünü sitemizden veya gazetenin internet sayfasindan okuyabilirsi
Devamı...
      Ziyaretçi
                   Sayısı
Aktif : 10529
Bugün : 5674
Bu Ay : 45954
Bu Yıl : 4476232
Toplam : 190882726
* 01.01.2011 Tarihi itibari ile
      Dini Sözlük