Günün Sözü :

amoxicillin 500mg how to take

amoxil 500mg raagam.co.in buy amoxicillin for dogs

clomid uk buy online

clomid uk blog.meyerproducts.com clomid london

buy prednisolone eye drops over the counter

buy prednisolone 5mg tablets uk williamgonzalez.me cheap prednisolone

amitriptyline painkillers

amitriptyline pain relief bizautomation.com nerve pain in foot amitriptyline

naltrexone buy online canada

buy naltrexone online india

order abortion pill online usa

abortion pill kit fiorentina.info buy abortion pill
Kendini cemaata alıştır. Allah korkusundan ağlamaya çalış. Allah'ın ipine sarıl. Allah'ın sevip hoşnut olacağı şeylere rağbet göster: (Muhyiddin-i Arabi)
Basından

Nihat Hatipoğlu Sevgisi Salona Sığmadı / (haberler.com , 26.04.2014)

26.04.2014

Kaynak

Bilecik Belediyesi tarafından düzenlenen kültürel etkinlikler kapsamında, DÜ Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu konferans verdi.

Bilecik Belediyesi tarafından düzenlenen kültürel etkinlikler kapsamında, Dicle Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu konferans verdi.

Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen konferansın açılış konuşmasını yapan Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik'te değerli bir ilim adamını ağırlamaktan dolayı büyük bir memnuniyet yaşadıklarını belirtti. Yağcı, "Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi'nde en sevgili olan Peygamber Efendimizin anlatılıyor olması ve bizlerin de buna vesile olması bizleri gerçekten çok mutlu ediyor. Bu mekanlara, sizlerin katılımı ve böyle değerli hocalarımızın teşrifleri ayrı bir anlam kazandırıyor. Bundan dolayı Allah'a çok şükrediyorum. Değerli vakitlerini ayırarak, bizlerin yanında olan değerli hocamıza da çok teşekkür ediyorum" dedi.

Ardından yaptığı konuşmada 3 yıldan sonra bir daha Bilecik'e gelmiş olmanın mutluluğu içinde olduğunu dile getiren Prof. Dr. Hatipoğlu ise, Bilecik'i her yönüyle çok güzel gördüğünü belirtti. Hatipoğlu, "Nisan ayındayız ve mutlu bir mevsimdeyiz. Bin 400 seneden daha önce Allah nebisi dünyaya geldiğinde nisan ayına işaret ediyordu. Onun için nisan ayı kutlu doğuma bir sembol olarak kabul edildi. Türkiye'nin bütün ilçelerinde, illerinde, köylerinde ve hatta dünyanın birçok yerinde Peygamber efendimize karşı bir muhabbet var. Allah'ım bizleri en sevgiliye komşu eylesin. Onun sünnetinden ayırmasın" diye belirtti.

Hz. Peygamber'in ömrünün son dönemleri hakkında bilgi veren Hatipoğlu, konferansına yaptığı dua ile son verdi. Belediye Başkanı Selim Yağcı, konferans sonunda Prof. Dr. Nihat Hatipoğluna, üzerinde Osmanlı arması bulunan tabak hediye etti.

Çok yoğun bir katılımla gerçekleşen programda, Hatipoğlu'nu görmeye gelen vatandaşlar izdihama neden olurken, programa Vali Yardımcısı Süleyman Deniz, Belediye Başkanı Selim Yağcı ve eşi Fatma Yağcı ile ilçe belediye başkanları da katıldı.

17.03.2026 Ezan Vakitleri
İmsak : 05:41   İkindi : 16:39
Güneş : 07:06   Akşam : 19:19
Öğle : 13:18   Yatsı : 20:38
      Duyurular
17.03.2026
Hocamizin bu haftaki gazete de "Tövbe firsatini kaçirmayin" yazisi çikti. Yazinin tümünü sitemizden veya gazetenin internet sayfasindan okuyabilirsini
Devamı...
16.03.2026
Hocamizin bu haftaki gazete de "Bu gece bir firsat gecesi" yazisi çikti. Yazinin tümünü sitemizden veya gazetenin internet sayfasindan okuyabilirsiniz
Devamı...
15.03.2026
Hocamizin bu haftaki gazete de "Mallariniz zekâtla korunur" yazisi çikti. Yazinin tümünü sitemizden veya gazetenin internet sayfasindan okuyabilirsini
Devamı...
      Ziyaretçi
                   Sayısı
Aktif : 346
Bugün : 14237
Bu Ay : 229974
Bu Yıl : 1367289
Toplam : 193355812
* 01.01.2011 Tarihi itibari ile
      Dini Sözlük