Günün Sözü :

amoxicillin 500mg for uti

amoxil suspension

buy prednisolone 5mg tablets uk

prednisolone cost

abortion pill usa legal uk

abortion pill online

purchase abortion pill online

buy abortion pill
İnsan, alışkanlıklarının çocuğudur. (İbni Haldun)
Basından

Nihat Hatipoğlu rakiplerine açık ara fark attı / (ensonhaber.com , 05.07.2014)

10.07.2014

Kaynak

ATV'de iftar ve sahur programlarında izleyici ile buluşan Nihat Hatipoğlu, reytinglerde rakiplerine açık ara fark attı.


Ramazan ayının gelmesiyle birlikte televizyon kanallarındaki dini programlar arasındaki reyting yarışı da startını aldı.

NİHAT HATİPOĞLU FARK ATTI

Son dönemlerin en popüler ilahiyatçıları arasında yer alan Nihat Hatipoğlu'nun ilk sırada yer aldığı listede, Show Tv'de program yapan Mustafa Karataş ikinci sırada kendine yer bulabildi. Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan Serdar Tuncer ise 3. sırada yer alıyor. Tuncer'in zaman zaman Karataş'ı geçerek ikinci sırada kendine yer bulduğu da oluyor.

Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu, bugünkü köşesinde kaleme aldığı yazıda reyting sıralamasında sahur ve iftar programlarının izlenme rakamlarına ilişkin detaylara yer verdi. İşte Eyüboğlu'nun yazısındaki o kısım; Ramazan ayının ilk haftası geride kaldı. Ramazan'ın birinci günü olan 28 Haziran'dan bugüne TNS'nin gün gün reyting listelerine baktım, ortaya çıkan tablo şu: İftar ve sahur olmak üzere atv'de iki program yapan Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu açık ara birinci… Sadece bu kadar mı? Değil… Üstelik Nihat Hatipoğlu'nun tek rakibi kendisi…

HATİPOĞLU HER GÜN 2 PROGRAM YAPIYOR

Nihat Hatipoğlu, atv'de biri iftar, diğeri sahur olmak üzere iki program yapıyor ya; işte o yapımlardan biri "Günün en çok izlenen Ramazan programı", diğeri de ikinci oluyor… "Nihat Hatipoğlu ile Sahur" birinciyse, "Nihat Hatipoğlu ile İftar" ikinci, Hatipoğlu'nun iftar programı birinci olduğunda ise sahur programı ikinci çıkıyor. Rakiplerine açık ara fark atan Hatipoğlu'nun ardından diğerlerine oranla daha çok izleyici yakalayan Show TV'nin Ramazan ekranını teslim ettiği Prof. Dr. Mustafa Karataş.

KARATAŞ VE TUNCER YARIŞTA

Kanal D'de "Sahurdan Kalplere"yi hazırlayıp sunan Serdar Tuncer'in de durumu fena sayılmaz… Bazen Karataş, büzen de Tuncer üçüncü oluyor, bazen de tersi. Sahur'da ekran karşısına geçen 100 kişiden 25'i Nihat Hatipoğlu'nu, yüzde 8'i-10'u Karataş'la Tuncer'i izliyor. İftar'da da genellikle durum şöyle: İftar vakti ekran karşısında olanlardan yaklaşık yüzde 15'i Nihat Hatipoğlu'nu, yüzde 6-7'si de Karataş'ı seyrediyor. Star TV, TRT 1, Kanal 7 ve Samanyolu'nun gerek iftar, gerekse sahurdaki programlarını ise ekran karşısına geçenlerden yüzde 1'le yüzde 5'i seyrediyor.

26.05.2026 Ezan Vakitleri
İmsak : 03:38   İkindi : 17:04
Güneş : 05:31   Akşam : 20:32
Öğle : 13:06   Yatsı : 22:16
      Duyurular
22.05.2026
Hocamizin bu haftaki gazete de "Cebrail’in göründügü gün" yazisi çikti. Yazinin tümünü sitemizden veya gazetenin internet sayfasindan okuyabilirsiniz.
Devamı...
15.05.2026
Hocamizin bu haftaki gazete de "Iflah olmaz hastaligimiz: Haset" yazisi çikti. Yazinin tümünü sitemizden veya gazetenin internet sayfasindan okuyabili
Devamı...
08.05.2026
Hocamizin bu haftaki gazete de "Hz. Peygamber’i sevmek ne demektir?" yazisi çikti. Yazinin tümünü sitemizden veya gazetenin internet sayfasindan okuya
Devamı...
      Ziyaretçi
                   Sayısı
Aktif : 1350
Bugün : 2612
Bu Ay : 416107
Bu Yıl : 2524285
Toplam : 194512808
* 01.01.2011 Tarihi itibari ile
      Dini Sözlük