Günün Sözü :

buy accutane malaysia

accutane without birth control reddit

buy clomid bodybuilding

buy clomid tablets read here clomid london

buy prednisolone 5mg tablets uk

buy prednisolone

i am a woman and i took viagra

female viagra pills

buy accutane pills

accutane without blood tests

abortion manila

abortion pill philippines

purchase abortion pill online uk

purchase abortion pill online uk partickcurlingclub.co.uk where to buy abortion pill uk

amitriptyline 25mg

amitriptyline 50mg link amitriptyline 10mg
Hiçbir acı, cehaletten daha fazla zahmet verici değildir. (Hz. Ali (r.a))
Basından

Nihat Hatipoğlu: Müslümanları birbirine düşürmeye çalışıyorlar / (hurriyet.com.tr , 13.06.2017)

13.06.2017

Kaynak

İSTANBUL, (DHA) - ÜNLÜ ilahiyatçı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, Kağıthane Belediyesi'nin Ramazan etkinliklerinde yaptığı konuşmada Müslümanları birbirine düşürmeye çalıştıklarını söyledi.

Kağıthane Belediyesi’nin Hasbahçe’de düzenlediği Ramazan etkinliklerine ünlü ilahiyatçı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu konuk oldu. Binlerce vatandaş söyleşinin başlamasına daha saatler varken alanda yerlerini aldı. Kâğıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç'da söyleşiyi eşi Fatma Kılıç ile birlikte takip etti. Müslümanların son dönemdeki durumuna atıfta bulunan Hatipoğlu, “Dünyada Müslümanları önce böldüler şimdi de birbirine düşürmeye çalışıyorlar. Allah bunu yapanların oyunlarını bozsun” dedi.

“BAZI İLAHİYATÇILAR YAKINDA ‘HZ. MUHAMMED YOK’ DİYECEK”

Son dönemde bazı ilahiyatçıların fitne çıkararak halkı yanılttığına dikkati çeken Hatipoğlu, “Bazı ilahiyatçılar ‘Şefaat yok, kabir azabı yok, kader yok, Hz. Âdem ile Havva yok’ demeye başladılar. Yakında Hz. Muhammed de yok diyecekler ama onu daha söyleyemiyorlar. Bir müddet sonra Kuran da yok diyecekler. ‘Akıl var Kur’an’a ne gerek var’ diyecekler. Özellikle hocalar arasında böyle bir akım var. Üzülerek söyleyeyim onların talebeleri arasında ateistler çoğaldı. Karşımızda böyle bir fitne var ve bu fitnenin merkezinde bazı ilahiyatçılar var" diye konuştu.

Prof. Dr. Hatipoğlu, "Ne kadar günahkâr olursak olalım, tövbe kapısı bize her zaman açık. Hiçbir zaman Allah’tan ümidinizi kesmeyeceksiniz" sözleriyle konuşmasını sonlandırdı. Söyleşinin devamında Prof. Dr. Hatipoğlu Hz. Peygamber’in ve sahabelerinin hayatlarından hikâyeler anlattı.

11.05.2026 Ezan Vakitleri
İmsak : 04:00   İkindi : 17:00
Güneş : 05:44   Akşam : 20:17
Öğle : 13:06   Yatsı : 21:54
      Duyurular
08.05.2026
Hocamizin bu haftaki gazete de "Hz. Peygamber’i sevmek ne demektir?" yazisi çikti. Yazinin tümünü sitemizden veya gazetenin internet sayfasindan okuya
Devamı...
01.05.2026
Hocamizin bu haftaki gazete de "Vuslata hazir misin?" yazisi çikti. Yazinin tümünü sitemizden veya gazetenin internet sayfasindan okuyabilirsiniz.
Devamı...
24.04.2026
Hocamizin bu haftaki gazete de "Ebu Bekir’iniz var mi?" yazisi çikti. Yazinin tümünü sitemizden veya gazetenin internet sayfasindan okuyabilirsiniz.
Devamı...
      Ziyaretçi
                   Sayısı
Aktif : 913
Bugün : 13439
Bu Ay : 189583
Bu Yıl : 2297761
Toplam : 194286284
* 01.01.2011 Tarihi itibari ile
      Dini Sözlük