Günün Sözü :

amoxicillin uk

buy antibiotic online

Amitriptyline for Nerve Pain

buy amitriptyline online jerryhuang.net amitriptyline for back pain

tamoxifen mechanism of action

tamoxifen

buy antidepressants visa

buy amitriptyline

buy zoloft

buy sertraline 50mg
Uzun mesafelere ulaşmak, yakın mesafeleri aşmakla mümkündür. (İmam Gazali)
Basından

Güllerin Efendisi Mamak'ta Anıldı / (haberfx.net , 19.04.2012)

23.04.2012

Kaynak

Mamak Belediyesi tarafından organize edilen Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu sevenleriyle buluştu.


Mamak Kültür Merkezi, Muhsin Ertuğrul Sahnesi'nde gerçekleşen etkinlik kapsamında salonu dolduran vatandaşlar programı coşkuyla izlerken, salona sığmayan vatandaşlar ise programı salon dışında kurulan dev ekrandan takip etti.

Programa Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, AK Parti Mamak İlçe Başkanı Abdullah Özer, Mamak Belediyesi Meclis Başkanvekili Erdal Ak, Meclis Üyeleri Bekir Pehlivan, Osman Koçyiğit, Başkan Yardımcıları Hasan Gökmenoğlu, Mustafa Orhan ve Mamak İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Durlanık katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan program, Emin Kahraman Demir'in Kuran-ı Kerim tilavetinin ardından Grup Sahra'nın tasavvuf konseriyle devam etti. Semazenler de eserlere eşlik ederek vatandaşları büyüledi. Programın sonunda sahneye çıkan Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, yaklaşık 2 saat boyunca Hz. Peygamber'in hayatını anlattı.

Program saatinden önce hınca hınç dolan Mamak Kültür Merkezi'ndeki coşkuya ortak olan Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Kutlu Doğum coşkusunun yüreklerde yaşandığını belirterek, "Alemlere rahmet Peygamber Efendimizin doğumunun 1441. yılını kutlarken sizlerle bir araya gelmekten oldukça mutluyum. Sevgili Peygamberimizi burada saatlerce, asırlarca anlatsak yine de O'nu anlatmaya gücümüz yetmez. Kutlu Doğum Haftası, Efendimizi anmanın yanında asıl anlamaktır. Ne zaman Peygamberimizin ahlakını, yaşantısını

örnek alarak, hayatımıza yansıtırsak, o zaman kendimize ondan bir şeyler katmış oluruz. Yoğun katılımınıza teşekkür ediyorum. Sizlerin önceliği bizim önceliğimiz. Kutlu Doğum Haftasının tüm vatandaşlarımıza, ülkemize, İslam Alemine ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini temenni ediyorum" dedi.

Program kapsamında yaklaşık 2 saat boyunca Hz. Peygamber'in hayatını anlatan Prof. Dr Nihat Hatipoğlu, programa yoğun ilgi gösteren Mamaklılara, "Bu coşku yüreklerimizdeki Peygamber sevgisinin coşkusudur" dedi.

Hz. Peygamber'in hayatını örneklerle anlatan Hatipoğlu, "Onu sevmemek, hayran olmamak mümkün mü, Rabbimizin dünyaya en büyük hediyesi Hz. Muhammed'dir. Ey Mamak Resulullah orda deseler, bu salonu boşaltırsınız değil mi. O kadar büyük Hz. Muhammed. Ben de, programı organize eden Başkanımıza teşekkür ediyorum, Kutlu Doğum'un tüm insanlığa ve İslam Alemine hayırlar getirmesini temenni ediyorum" dedi.

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, program sonunda Hatipoğlu'na çiçek takdim etti.

19.01.2025 Ezan Vakitleri
İmsak : 06:48   İkindi : 15:49
Güneş : 08:18   Akşam : 18:12
Öğle : 13:20   Yatsı : 19:36
      Duyurular
17.01.2025
Hocamizin bu haftaki gazete de "En kiymetli manevi deger: Komsuluk hakki" yazisi çikti. Yazinin tümünü sitemizden veya gazetenin internet sayfasindan
Devamı...
10.01.2025
Hocamizin bu haftaki gazete de "Bir umrenin ardindan..." yazisi çikti. Yazinin tümünü sitemizden veya gazetenin internet sayfasindan okuyabilirsiniz.
Devamı...
03.01.2025
Hocamizin bu haftaki gazete de "Küsleri baristirmak dinimizin emridir" yazisi çikti. Yazinin tümünü sitemizden veya gazetenin internet sayfasindan oku
Devamı...
      Ziyaretçi
                   Sayısı
Aktif : 4765
Bugün : 9177
Bu Ay : 88793
Bu Yıl : 88793
Toplam : 186495287
* 01.01.2011 Tarihi itibari ile
      Dini Sözlük