Günün Sözü :

where to buy female viagra pill

female viagra

Amoxicillin Online

buy antibiotic online blog.planningpme.es buy amoxicillin for dogs uk

ldn

lav dosis naltrexon click here ldn

accutane acne

accutane without insurance reddit open accutane without side effects

abortion pill online usa

abortion pill online usa

medical abortion

abortion pill usa legal blog.caregiverlist.com abortion pill kit
lerim! (Tirmizî, Birr 57)
Basından

Diyarbakır'da 'öğretmen Olarak Efendimiz' Konferansı Düzenlendi / (haberimport.com , 10.05.2012)

10.05.2012

Kaynak

Diyarbakır Eğitimciler Derneği (DEĞİDER) Kutlu Doğum etkinlikleri kapsamında "Öğretmen olarak İnsanlığın İftihar Tablosu Hz.


Diyarbakır Eğitimciler Derneği (DEĞİDER) Kutlu Doğum etkinlikleri kapsamında "Öğretmen olarak İnsanlığın İftihar Tablosu Hz. Muhammed (S.A.V)" konulu konferans düzenledi.

        Diyarbakır Özel Nil İlköğretim Okulu'nda düzenlenen programa eğitimciler ile aileleri büyük ilgi gösterdi. Konferansı Diyarbakırlı akademisyen Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu verdi. Hatipoğlu'nun, Hz. Muhammed (S.A.V) üzerine yaptığı konuşması katılanların beğenisini kazandı. Hatipoğlu, Diyarbakır halkı ile bir araya gelmekten büyük onur duyduğunu ve bu tür bir araya gelmelere daha fazla ağırlık verilmesi gerektiğini belirtti.

        Dernek Başkanı Necmettin Diri ise bu tür etkinliklerin daha coşkulu bir şekilde devam edeceğini söyledi. Diri, geçtiğimiz hafta dernek olarak dağıttıkları 7 bin gülün insanlarda bir tebessüm oluşturduğunu ve bu tebessümün dahi yapılan çalışmaların insanların gönlünde nasıl yer ettiğinin en göstergesi olduğunu ifade etti.

        Eğitimciler olarak Peygamberimiz'in eğitimci yönünün ele alındığı konferansın son derece önemli olduğunu anlatan Diri şunları söyledi: " Bizler için her konuda pek güzel bir örnek olan Peygamber Efendimiz (S.A.V) aynı zamanda eğitim ve öğretimde hiç boşluk bırakmayan bir öğretmendir. O'nun eğitim üslûbunda hiçbir şeyin ihmal edilmediğini, hiçbir çalışmanın önemsiz sayılmadığını görüyoruz. Sevgili Peygamberimiz, eğitimcilerin önünde ulaşılması ve anlaşılması gereken bir hedef olarak duruyor. Başarısına tarihin şahitlik ettiği öğretmendir."

19.05.2025 Ezan Vakitleri
İmsak : 03:47   İkindi : 17:02
Güneş : 05:36   Akşam : 20:25
Öğle : 13:06   Yatsı : 22:06
      Duyurular
16.05.2025
Hocamizin bu haftaki gazete de "Cografyamiz Mevlânâ’ya hasret" yazisi çikti. Yazinin tümünü sitemizden veya gazetenin internet sayfasindan okuyabilirs
Devamı...
09.05.2025
Hocamizin bu haftaki gazete de "Bunalimin panzehri Islam’dir" yazisi çikti. Yazinin tümünü sitemizden veya gazetenin internet sayfasindan okuyabilirsi
Devamı...
02.05.2025
Hocamizin bu haftaki gazete de "Anneler ve babalar görev basina" yazisi çikti. Yazinin tümünü sitemizden veya gazetenin internet sayfasindan okuyabili
Devamı...
      Ziyaretçi
                   Sayısı
Aktif : 4217
Bugün : 5381
Bu Ay : 291539
Bu Yıl : 1748627
Toplam : 188155121
* 01.01.2011 Tarihi itibari ile
      Dini Sözlük