Günün Sözü :

female viagra for sale

female viagra

lav

lav dosis naltrexon read dosis

prednisolone without prescription

buy prednisolone for dogs metalwings.com cheap prednisolone

buy antibiotic online

amoxicillin over the counter tonydyson.co.uk how to take amoxicillin

abortion pill online philippines

buy abortion pill philippines read here medical abortion ph
Ben bir yere dayanarak yemek yemem.(Buhari, Et'ime 13)
Basından

Mamak'ta Ramazan'a Özel Karşılama Programı / (haberimport.com , 16.07.2012)

23.07.2012

Kaynak

Mamak Belediyesi’nin düzenlediği 'Hoş Geldin Ya Şehr-i Ramazan' programında Prof. Dr Nihat Hatipoğlu vatandaşlarla buluştu.

Mamak Belediyesi'nin düzenlediği 'Hoş Geldin Ya Şehr-i Ramazan' programında Prof. Dr Nihat Hatipoğlu vatandaşlarla buluştu. Mamak Belediyesi tarafından Saimekadın 75. Yıl Amfi Tiyatro'da düzenlenen programa AK Parti Mamak İlçe Başkanı Muhammed Abdullah Özer, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Meclis üyeleri, Başkan Yardımcıları ve binlerce Mamaklı katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan programda Talha Ramazan Doğan, ilahi okudu. Ardından Grup Sahra Tasavvuf Sanatçısı Şükrü Yeşildağ ile birlikte sahne aldı. Semazenler de söylenen eserlere eşli etti. Daha sonra sahneye Prof. Dr Nihat Hatipoğlu çıktı. Hatipoğlu sahnede yaklaşık 2 saat boyunca hem Hz. Peygamber'in hayatını anlattı hem de Ramazan ayının önemine değindi. Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, "Hayatımda örnek aldığım, hayatımda baş tacı ettiğim, hayatımda önder kabul ettiğim, arkasında saniye düşünmeden ölüme gideceğim tek insan Hz. Peygamberimizdir ”diyerek Hz. Peygamber'in hayatını anlattı. Mekke-i Mükerreme'den birkaç gün önce geldiğini belirten Hatipoğlu, Hz. Peygamber'in yaşadığı, gezdiği mübarek toprakları gezdiğini belirterek, "Allah'ın yeryüzüne en büyük lütfu ne güneş, ne ay, ne de başka bir şeydir. En büyük lütuf Hz. Muhammed'dir. O'nu sevda üstü sevdayla sevmek gerekiyor." dedi.

Hz. Peygamber'in örnek ahlakı insanlarla olan münasebeti konusunda da bilgiler veren Hatipoğlu, asr-ı saadet döneminden anlattığı hadiselerle salonda buluna izleyicilere duygu dolu anlar yaşattı. Ramazan ayı ve oruç hakkında da Mamaklıları bilgilendiren Hatipoğlu, vatandaşlara, büyükleri, yaşlıları, akrabayı, ziyaret etmelerini ve Ramazan ayı'nın paylaşma ayı olduğunu belirterek, paylaşmanın mutluluğunu tatmaları gerektiğini söyledi.

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül'de, Ramazan ayı boyunca Ramazan etkinlik alanında vatandaşlarla beraber olacaklarını belirterek, "Allah bu milletin, birliğini, dirliğini bozmasın." dedi. Program sonunda Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül Hatipoğlu'na çiçek takdim etti. CİHAN

04.12.2025 Ezan Vakitleri
İmsak : 06:34   İkindi : 15:22
Güneş : 08:05   Akşam : 17:43
Öğle : 12:59   Yatsı : 19:09
      Duyurular
28.11.2025
Hocamizin bu haftaki gazete de "Kuran’dan sonra dayanagimiz: Hadisler" yazisi çikti. Yazinin tümünü sitemizden veya gazetenin internet sayfasindan oku
Devamı...
21.11.2025
Hocamizin bu haftaki gazete de "Hayatimizi gözden geçirelim" yazisi çikti. Yazinin tümünü sitemizden veya gazetenin internet sayfasindan okuyabilirsin
Devamı...
14.11.2025
Hocamizin bu haftaki gazete de "Sosyal medyada organize Islam düsmanligi" yazisi çikti. Yazinin tümünü sitemizden veya gazetenin internet sayfasindan
Devamı...
      Ziyaretçi
                   Sayısı
Aktif : 5958
Bugün : 16573
Bu Ay : 70271
Bu Yıl : 5104744
Toplam : 191511238
* 01.01.2011 Tarihi itibari ile
      Dini Sözlük