Günün Sözü :

amitriptyline 50mg

amitriptyline for back pain xnaessentials.com amitriptyline without prescription

buy clomid bodybuilding

buy clomid tablets

amoxicillin for dogs

amoxicillin side effect

lav

lav patemery.azurewebsites.net lav dosis naltrexone

order lyrica

lyrica 75 online online lyrica prescription

order abortion pill philippines

misoprostol philippines
Zahmetsiz ganimet kışta tutulan oruçtur.(Tirmizi, 797)
Basından

Ramazan Keyfi ArenaPark'ta / (haberler.com , 17.07.2012)

23.07.2012

Kaynak

Nihat Hatipoğlu geliyor

11 ayın sultanı Ramazan, Küçükçekmece Atakent'te bulunan Arenapark Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde bambaşka bir güzellikte kutlanıyor. 6 Temmuz'dan itibaren Ramazan ayı nedeniyle açılış ve kapanış saatlerini ayarlayan ArenanaPark, Ramazan ayı sonuna kadar gün boyunca sabah 11:00 ile akşam 23:00 saatleri arasında hizmet verecek. Ayrıca Arenapark'ın yeme içme katında bulunan restoranlar Ramazanda sahura kadar açık kalacak.

Arenapark Ramazan ayında dekorunu da yenileyecek. Ramazan sokağının kurulacağı Arenapark'ta Meddah, Aşuk ile Maşuk, Cüce Hamal ve Orta Oyunu'nun yanı sıra Karagöz ile Hacivat'ın gösterisi gibi bir çok farklı etkinlik yer alacak. İftardan önce başlayacak olan birbirinden farklı gösteriler iftar sonrası da devam edecek. Ayrıca iftar öncesi ve sonrası Ramazan'ın neşesi olan karakterler Karagöz ile Hacivat, Orta Oyunu Karakterleri Alışveriş merkezini gezerek ziyaretçiler ile fotoğraf çektirecek.

Nihat Hatipoğlu geliyor

26 Temmuz Perşembe günü ise Arenapark ünlü ilahiyatçı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu'nu ağırlayacak. İftardan sonra saat 21:30'da sevenleriyle buluşacak olan Nihat Hatipoğlu hem yeni kitabını imzalayacak hem de keyifli bir sohbet gerçekleştirecek. Kısaca Arenapark, bu ramazan ayında ziyaretçilerini alışverişin yanı sıra eğlenceye de doyuracak.

30.06.2025 Ezan Vakitleri
İmsak : 03:28   İkindi : 17:12
Güneş : 05:28   Akşam : 20:47
Öğle : 13:13   Yatsı : 22:38
      Duyurular
20.06.2025
Hocamizin bu haftaki gazete de "Islam’siz Müslümanlar" yazisi çikti. Yazinin tümünü sitemizden veya gazetenin internet sayfasindan okuyabilirsiniz.
Devamı...
13.06.2025
Hocamizin bu haftaki gazete de "Yüce Allah’a söz vermistik" yazisi çikti. Yazinin tümünü sitemizden veya gazetenin internet sayfasindan okuyabilirsini
Devamı...
06.06.2025
Hocamizin bu haftaki gazete de "Bayraminiz bayram olsun" yazisi çikti. Yazinin tümünü sitemizden veya gazetenin internet sayfasindan okuyabilirsiniz.
Devamı...
      Ziyaretçi
                   Sayısı
Aktif : 2155
Bugün : 12486
Bu Ay : 429427
Bu Yıl : 2379421
Toplam : 188785915
* 01.01.2011 Tarihi itibari ile
      Dini Sözlük